На Закарпатті від кору помер 12-річний хлопчик

 На Закарпатті від кору помер 12-річний хлопчик

Батьки звернулись до поліції з заявою про неналежну допомогу дитині

У Мукачеві Закарпатської області від кору помер 12-річний хлопчик. Зранку, 27 жовтня, 12-річний хлопчик із села Страбичово був доставлений у Закарпатську обласну дитячу лікарню в інфекційне відділення. Про це повідомляє Mukachevo.net.

Стан хлопчика на той момент був вже середньої важкості.

«Попередньо лікарі діагностували у нього кір. Хворів вже десь близько тижня вдома. По медичну допомогу раніше до нас не звертався. Привитий не був», - коментує головний лікар дитячої обласної лікарні Роман Шніцер.

Стан хлопчика різко погіршився - його перевели у реанімаційне відділення. «Вже були холодні кінцівки. Порушення мікроциркуляції. Його одразу перевели у реанімаційне відділення. Там продовжувалась негативна динаміка, падіння тиску і на цьому фоні наступила смерть у дитини. Такий миттєвий перебіг хвороби», - зазначив Шніцер.

Чому батьки не звернулись по допомогу раніше, поки що не відомо. Разом з тим, вони звернулись до правоохоронців із заявою про неналежне виконання своєї роботи лікарями. 

У Мукачівському районному відділку поліції розповіли, що відомості внесені до ЄРДР, відкрито провадження за ч.2 статті 140 ККУ, тобто неналежне виконання професійних обов'язків медичним працівником. У лікарні зазначили, що спочатку проведуть всі експертизи, а вже за їхніми висновками будуть діяти далі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: