В Ісландії під час погоні чоловік в’їхав у хол найбільшого аеропорту країни

В Ісландії під час погоні чоловік в’їхав у хол найбільшого аеропорту країни

Поліція підтвердила погоню за авто

В Ісландії під час поліцейської погоні за автомобілем водій, що викрав авто, в’їхав у залу прибуття найбільшого аеропорту країни Кеплавік.

Про це повідомляє Iceland Monitor.

Поліція підтвердила погоню за авто, однак відмовилась детальніше коментувати інцидент.

Місцеве видання зазначає, що спочатку зловмисник керував іншою машиною. За словами свідка, водій на вигляд 20-ти років вже вийшов з авто та хотів здатися правоохоронцям. Однак коли співробітник поліції підійшов до нього аби надіти наручники — той вдарив полісмена в обличчя та почав тікати.

На шляху чоловік постукав у вікно зустрічного авто, витягнув силою звідти власника та поїхав на викраденій новій машині, на якій згодом і в’їхав в приміщення аеропорту.

Наразі немає повідомлень про можливі жертви внаслідок інциденту. В аеропорту стверджують, що під час цього не було великого потоку людей.

Нагадаємо, увечері 17 серпня була здійснена атака на перехожих у Барселоні.  В результаті теракту 14 осіб загинули, і 130 було поранено,

Радикальне угрупування «Ісламська держава» взяло на себе відповідальність за теракт в Барселоні.

Місцеві ЗМІ повідомляли, що один із підозрюваних у скоєнні теракту в центрі Барселони загинув в перестрілці з поліцією.

В той же вечір трапився ще один теракт - під Барселоною в місті Камбрілсі терористи на фургоні скоїли наїзд на пішоходів, після чого були ліквідовані в результаті спецоперації поліції.

Італійське видання El Espanol повідомило, що терористи, які вчинили напади в Каталонії, спочатку планували підірвати три фургони з вибухівкою в людних місцях. Вони збиралися підірвати фургони після наїзду на людей. Всі три автомобілі були орендовані і знаходилися в Альканарі.

Терористи планували завдати якомога більше шкоди, пише видання, тому вони обрали для атак популярні місця - собор Саґрада Фамілія, який, крім того, що є католицьким храмом, популярний у туристів, і вулицю Рамбла. Третє місце атаки невідоме.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: