Янукович збирається написати ще одного листа Путіну

 Янукович збирається написати ще одного листа Путіну

Я планую найближчим часом звернутися до держав, які відіграють ключову роль у вирішення конфлікту на Донбасі: США і Росії, - президент-втікач

Президент-втікач Віктор Янукович пообіцяв найближчим часом звернутися до Росії та Сполучених Штатів під час прес-конференції, яку він провів у РФ.

«Я планую найближчим часом звернутися до держав, які відіграють ключову роль у вирішення конфлікту на Донбасі: США і Росії. Предметом мого звернення стануть пропозиції щодо шляхів припинення війни на Донбасі та початку ліквідації наслідків того, що відбулося: відновленню зруйнованої інфраструктури та наданню допомоги постраждалим людям», - зазначив він.

Як повідомлялось, на початку минулого року було оприлюднено фото листа колишнього президента Віктора Януковича до президента РФ Володимира Путіна з проханням ввести війська до України

Саме цей документ на засіданні Радбезу ООН 3 березня 2014 року продемонстрував представник Росії Віталій Чуркін. Тоді Чуркін запевнив справжність продемонстрованого документа своїм листом.

І лист Януковича, і лист Чуркіна містяться в матеріалах справи проти Віктора Януковича щодо держзради з листопада 2016-го, інформують джерела в правоохоронних органах. Сам Янукович підтвердив справжність свого листа на прес-конференції в Ростові.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: