Нардеп: новий спікер «розводить» не гірше за Гройсмана!

Нардеп: новий спікер «розводить» не гірше за Гройсмана!

Нардеп Лещенко не зміг зупинити візування закону щодо Луценка.

Нардеп від БПП Сергій Лещенко вважає, що новий спікер Верховної Ради Андрій Парубій робить все для того, щоб Юрія Луценка якнайшвидше зробили генпрокурором, при цьому він застосовує в роботі методи, якими користувався екс-спікер Гройсман. Про це він повідомив у своєму Facebook.

«Якою ціною стає Луценко генеральним прокурором. Я вже писав про те, що Коломойський дав за «закон Луценка» 25 голосів, а газові олігархи з групи «Воля народу» покрили решту, яких не вистачало», - зазначив нардеп.

Далі він розповів про те, як намагався з колегою Юрієм Левченком зареєструвати проект постанови про скасування голосування за «закон Луценка». «Те, що передбачено статтею 48 регламенту. Робили для того, щоб зупинити візування закону спікером», - пояснив Лещенко

«Але от біда - в секторі реєстрації «раптово» зник інтернет, а внутрішня база парламенту перестала працювати, і... нічого неможливо зареєструвати. Поки розбиралися, Парубій зробив свою справу. Щойно підійшов до нього – «закон Луценка» ним вже завізований та направлений до Порошенка на підпис. Ось такий у нас новий спікер – «розводить» не гірше за Гройсмана!», - впевнений нардеп.

Лещенко також повідомив, що голосування за «Луценка-генпрокурора» очікується сьогодні ж о 16 годині.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: