28 обшуків і слід команди Януковича. Луценко розказав подробиці викриття антиукраїнської мережі

28 обшуків і слід команди Януковича. Луценко розказав подробиці викриття антиукраїнської мережі
Юрій Луценко

Очільник генпрокуратури похвалився новими успіхами

Прокуратура Автономної Республіки Крим спільно зі Службою безпеки України провели 28 обшуків у різних областях України і здобули докази причетності низки осіб у співпраці з антиукраїнськими центрами в Росії та на окупованих територіях. Про це написав на своїй сторінці у Facebook Генеральний прокурор Юрій Луценко.

«Прокуратура АР Крим спільно з СБУ в рамках протидії підривній діяльності провели 28 обшуків у різних областях України. Здобуто докази причетності ряду осіб у співпраці з антиукраїнськими центрами в РФ та на окупованих нею територіях», - зазначив він.

Зокрема, за словами Луценка, у Херсонській області виявлено листування з антиукраїнським центром із завданням організувати рішення місцевими радами про імпічмент Президента за винагороду в 25 тис. дол.

У Харківській області, розповів він, вилучені карти мостів і переправ, патрони, гранати, пластид з електрозапалом та грошові кошти 50 тис. дол., грошові картки російського банку, а у Львівській області вилучені записи з підготовленим виступом на міжнародній конференції з підтримкою окупації Криму Росією.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: