$300 за дозвіл на МАФ: у Херсоні зловили «на гарячому» чиновника-хабарника

$300 за дозвіл на МАФ: у Херсоні зловили «на гарячому» чиновника-хабарника

Хабарнику загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років

У Херсоні службову особу комунального підприємства викрили під час отримання хабара. Про це повідомляє ГУ Національної поліції в Херсонській області.

«У Херсоні працівники слідчого управління обласного главку поліції спільно з представниками управління захисту економіки під процесуальним керівництвом обласної прокуратури задокументували факт отримання службовою особою комунального підприємства неправомірної вигоди в сумі 300 доларів США за надання дозволу на розміщення об’єкту малої архітектурної форми. На даний час проводяться першочергові слідчі дії», – йдеться у повідомленні.

Як повідомив заступник начальника слідчого управління ГУНП в Херсонській області Віктор Баранецький, відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою».

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

На теперішній час вирішується питання про затримання службової особи в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Перевіряється причетність чоловіка до скоєння подібних протиправних дій.

Тривають подальші слідчі дії.

Нагадаємо, оперативники Управління захисту економіки в Луганській області Нацполіції спільно з працівниками військової прокуратури Луганського гарнізону задокументували злочинну діяльність директора одного з обласних інтернатів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: