Активність бойовиків на Донбасі знизилася: шість обстрілів за день

Активність бойовиків на Донбасі знизилася: шість обстрілів за день
Бойовики обстрілюють українських бійців зі стрілецької зброї

Оперативна обстановка в районі проведення АТО сьогодні суттєвих змін не зазнала

В зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі підрозділи російсько-окупаційних військ продовжують застосовувати зброю проти українських воїнів, проте вдень рівень ворожої вогневої активності відносно знизився. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

За його даними, з початку доби бойовики 6 разів відкривали вогонь по наших оборонних укріпленнях. Більшість цих обстрілів відбулась ще до світанку на донецькому напрямку. «Артилерію та інше озброєння, яке заборонене Мінськими угодами, ворог сьогодні не застосовував», - зазначають у штабі АТО.

Приморський напрямок. «Тут окупанти один раз порушували перемир'я. Зокрема, одразу після опівночі з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї противник обстріляв один з наших опорних пунктів в районі Гнутового», - йдеться в повідомленні прес-центру.

Донецький напрямок. «На цій ділянці лінії бойового зіткнення незаконні збройні формування ще вночі відкривали вогонь по позиціях сил АТО у південному передмісті Авдіївки, неподалік Опитного та в районі Зайцевого. Використовували найманці гранатомети різних модифікацій, великокаліберні кулемети, подекуди били з озброєння БМП», - інформують у штабі.

Луганський напрямок. «На цій частині фронту проросійські озброєні банди також порушували сьогодні перемир'я лише один раз. Відбувся цей обстріл вже о другій половині дня неподалік селища Кряківка, де бойовики відкривали вогонь по підрозділах ЗС України з автоматичних станкових гранатометів та БМП», - повідомляє прес-центр.

За його даними, втрат серед бійців сил АТО сьогодні не було.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: