Аваков прибув до Вашингтону на перемовини із Держдепом та ФБР

Аваков прибув до Вашингтону на перемовини із Держдепом та ФБР

Заплановано підписання Меморандуму про співпрацю між Нацполіцією України та Управлінням боротьби із наркотиками Міністерства юстиції США

Міністр внутрішніх справ України Арсеній Аваков здійснює робочий візит до США, під час якого заплановані зустрічі з представниками Держдепартаменту й Федерального бюро розслідувань

Про це повідомляє прес-служба МВС.

«Наш візит включатиме, безумовно, як політичні питання, так і ті, що стосуються діяльності МВС. Ключове - протидія російській гібридній війні. Ми готові переймати досвід багатьох передових країн, але у питанні протидії гібридній війні Росії весь світ має вчитися у нас. По-друге, посилення співпраці із Федеральним бюро розслідувань у протидії організованій злочинності, зокрема російській, та її вплив на процеси у світі. Це дуже важливо, зважаючи на події у Солсбері, хімічні атаки на мирне населення у Сирії та втручання у виборчі процеси та кіберзагрози», - зазначив міністр.

Окрім цього, за його словами, заплановано підписання Меморандуму про співпрацю між Національною поліцією України та Управлінням боротьби із наркотиками Міністерства юстиції США.

15 квітня міністр внутрішніх справ України поклав квіти до Меморіалу жертвам Голодомору - Геноциду 1932 – 1933 років у Вашингтоні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: