Аваков розповів, чому весь світ повинен вчитися в України

Аваков розповів, чому весь світ повинен вчитися в України
Арсен Аваков у США

Аваков у США говоритиме про гібридну війну з Росією

Ключовим питанням під час візиту глави МВС Арсена Авакова до США буде протидія російській гібридній війні.

Про це Аваков заявив, у перший день робочого візиту до США, повідомляє прес-служба МВС.

«Наш візит включатиме політичні питання і ті, що стосуються діяльності МВС. Ключове – протидія російській гібридній війні. Ми готові переймати досвід багатьох передових країн, але у питанні протидії гібридній війні Росії весь світ має вчитися у нас», – заявив глава МВС.

Аваков додав, що ще одним питанням є посилення співпраці із Федеральним бюро розслідувань у протидії організованій злочинності, зокрема російській та її вплив на процеси у світі.

«Це дуже важливо, зважаючи на події у Солсбері, хімічні атаки на мирне населення у Сирії та втручання у виборчі процеси та кіберзагрози», – зауважив він.

Під час візиту плануються зустрічі щодо спільних дій між американськими та українськими правоохоронцями у боротьбі із організованою злочинністю.

Як зазначив перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін, оргзлочинність діє на території України під впливом Росії.

«Мета – дестабілізація ситуації на території України, для чого влада РФ використовує «злодіїв в законі» та інших злочинців, які їдуть з Росії до України», – заявив він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: