Батько мюнхенського стрілка звернувся в поліцію, впізнавши сина на відео

Батько мюнхенського стрілка звернувся в поліцію, впізнавши сина на відео
dpa

Представник прокуратури Мюнхена підтвердив поширену раніше інформацію про проблеми Сонболі з психікою

Особистість мюнхенського стрілка Алі Давида Сонболі була розкрита його батьком: він впізнав свого сина по кадрам, які були розміщені в інтернеті в розпал поліцейської операції. Про це заявив на прес-конференції в Мюнхені глава управління кримінальної поліції Баварії Роберт Хаймбергер, пише ТАСС.

«Батько стрілка подивився відео, пішов у відділення поліції і заявив, що швидше за все це його син» - сказав він.

Уточнена інформація про акаунт у соціальній мережі Facebook, за допомогою якого Сонболі запросив жертв на місце злочину. Спочатку вважалося, що він «вкрав» сторінку в іншого користувача. З'ясувалося, що він сам створив її в травні цього року.

Представник прокуратури Мюнхена Томас Штайнкраус-Кох зі свого боку підтвердив поширену раніше інформацію про проблеми Сонболі з психікою: він провів два місяці в медичній установі, мав «соціальні фобії».

Нагадаємо, 18-річний німець іранського походження Алі Давид Сонболі відкрив вогонь на території одного з торгових центрів в Мюнхені. Він застрелив дев'ятьох осіб, після чого покінчив життя самогубством, всього він встиг випустити 58 куль. Постраждали в цілому 35 чоловік.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: