Богословська помстилася Ляшку і розказала про його комплекси

Богословська помстилася Ляшку і розказала про його комплекси
Екс-депутат Ради Інна Богословська впевнена, що всі українські політики мають комплекси
фото: Гордон

У Ляшка є комплекс нетрадиційної сексуальної орієнтації та комплекси хабарів – Богословська

Екс-депутат Верховної Ради Інна Богословська розповіла, які комплекси має лідер «Радикальної партії», народний депутат Олег Ляшко. Про це пише видання «Гордон» із посиланням на ефір «112 каналу».

За словами Інни Богословської, практично всі сучасні українські політики мають психологічні комплекси. У Олега Ляшка – їх декілька. «Комплекс голодного дитинства, комплекс нетрадиційної сексуальної орієнтації, комплекси кількох кримінальних справ, які у нього були, комплекси хабарів, які змушені брати партійні діячі, тому що немає нормального фінансування партій... Це все комплекси. Нормальна людина так поводитися не буде. Це плата за нелюбов, іноді за бідність, плата за зраду ідеалів, про які ти говориш...», - зазначила Богословська.

На зауваження журналіста про те, що Ляшко одружений і його нетрадиційна орієнтація – це лише чутки, екс-депутат заявила, що у неї є підстави не вірити у шлюб головного «радикала».

Крім Олега Ляшка, Інна Богословська, перелічила комплекси Юлії Тимошенко. «Це недолюбленість батьком, тому вона всім чоловікам, судячи з усього, мстить за те, що батько покинув сім'ю, і вона була недолюбленою. І це, очевидно, комплекс необхідності вижити, тому що, я впевнена, що Тимошенко йде до своєї мети за всяку ціну й абсолютно не гребує будь-якими інструментами», - додала політик.

Нагадаємо, перед розповіддю про комплекси Ляшка, у Радикальній партії розповіли, що Богословська просила у них грошей і вклонялася портрету лідера радикалів. Проте радикали грошей їй не дали.

 

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: