Бойовики завдали артудару по Торецьку: загинув мирний житель

Бойовики завдали артудару по Торецьку: загинув мирний житель
Місто Торецьк

Внаслідок влучення снаряду у подвір’я приватного будинку загинув молодий чоловік

У вівторок, 8 листопада, снаряди бойовиків поцілили у житлові будинки, розташовані по вул. 8 Березня селища Новгородське у місті Торецьку. Внаслідок влучення снаряду у подвір’я приватного будинку загинув чоловік 1986 року народження. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Донецькій області.

«Незважаючи на артобстріл, що тривав, працівники слідчо-оперативної групи на чолі з начальником Торецького відділення поліції Олексієм Мірошниченком негайно прибули на місце. На подвір’ї будинку, де лежало тіло загиблого мирного мешканця, перебували в шоковому стані дві жінки, його рідні. Поліцейські, не вагаючись та розуміючи, що будь-якої миті у подвір’я може знову влучити ворожий снаряд, забрали жінок, які навіть не могли нічого сказати, та вивезли їх до безпечної зони, де передали працівникам швидкої допомоги», – йдеться у повідомленні.
Зараз на місці пригоди працюють поліцейські, які надають допомогу мирним мешканцям, фіксують наслідки злочину терористів.
Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: