Бойовики обстріляли Широкине і Водяне біля Маріуполя

Бойовики обстріляли Широкине і Водяне біля Маріуполя
10 жовтня за годину бойовики випустили по позиціях ЗСУ більше 200 снарядів

Бойовики «ДНР» за останню добу масивно обстріляли населені пункти Широкине і Водяне в секторі «Маріуполь»

У сектор Маріуполь прибула «підмога» з Росії. За годину бойовики випустили по позиціях ЗСУ більше 200 снарядів. Про це повідомив прес-секретар оперативно-тактичної групи «Маріуполь», Олександр Кіндсфатер.

За словами прес-офіцера, бойовики «ДНР» за останню добу масивно обстріляли населені пункти Широкине і Водяне в секторі «Маріуполь». Вогонь вівся з окупованих селищ — Саханка, Ленінське і Безіменне.

«Стріляли з усього. Починаючи з автоматичної зброї і закінчуючи мінометами, калібром 82 мм, САУ 2С1 «Гвоздика» — 122 мм. За годину було випущено близько двохсот снарядів по позиціях ЗСУ», — повідомив Кіндсфатер.

За даними розвідки, у населені пункти — Безіменне, Саханка, Ленінське прибуло багато військової техніки і особового складу з території РФ.

«Туди підтягли великі сили артилерії. У тому числі, системи залпового вогню «Град». Також вони підтягнули особовий склад — це і найманці і командири регулярної російської армії. У зв’язку з цим, всі наші підрозділи приведені в стан вищої готовності», — додав речник.

Разом з тим, він наголосив, що ситуація в секторі Маріуполь під контролем. Усі підрозділи готові до будь-якої атаки або провокації агресора.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Станиці Луганській почався процес розведення військ.

Напередодні Головне управління розвідки Міноборони України повідомляло, що проросійські війська не відійшли від своїх позицій у районі Станиці Луганської, незважаючи на рамкову домовленість про розведення сил, досягнуту 21 вересня у Мінську.

Як повідомляв Главком, жителі Станиці Луганської бояться, що після відведення військ місто захоплять бойовики.

Нардеп Ігор Луценко вважає відведення українських військ на Донбасі злочином.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: