Бойовики обстріляли Широкине з мінометів

Бойовики обстріляли Широкине з мінометів

За день зафіксовано 12 випадків порушення режиму тиші з боку бойовиків

З початку доби, станом на 18:00, по всій лінії зіткнення в зоні АТО на Донбасі зафіксовано 12 випадків порушення режиму тиші з боку російсько-окупаційних військ. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.
«Зокрема, на Маріупольському напрямку було зафіксовано 6 порушень «режиму тиші». Так, бойовики обстріляли Широкине з 120 мм та 82 мм мінометів. А по Мар’їнці російсько-окупаційні війська застосували гранатомети та стрілецьку зброю», - йдеться у повідомленні.
На Луганському напрямку зафіксовано 5 порушень «режиму тиші». «Ворог вів турбуючий вогонь з кулеметів, стрілецької зброї та автоматичного станкового гранатомета по Новоолександрівці. Крім того, по Новоолександрівці вів вогонь снайпер», - інформує штаб.
На Донецькому напрямку зафіксовано одне порушення «режиму тиші». «Провокативні обстріли з боку противника велися по позиціях українських захисників у Авдіївці з гранатометів та стрілецької зброї», - повідомляє прес-центр.
Також станом на 18:00 в зоні АТО зафіксовано проліт чотирьох БПЛА.
«Але, незважаючи на провокативні дії бойовиків, Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських угод», - підкреслюється в повідомленні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: