Бойовики спробують змінити Геращенко на Савченко в переговорній групі, –активіст

Бойовики спробують змінити Геращенко на Савченко в переговорній групі, –активіст

Проти Геращенко буде готуватися інформаційна компанія з метою звинуватити її у зриві обміну військовополоненими, зазначив Снегирьов

Бойовики терористичних угруповань спробують замінити спікера Верховної Ради Ірину Геращенко на депутата Надію Савченко на переговорах щодо обміну полоненими.

Таку думку під час свого інтерв’ю на одному з українських телеканалів висловив громадський активіст Дмитро Снегирьов, – повідомляє «Преса України».

Він заявив, що перед тим, як Надія Савченко оприлюднила інформацію про те, що у неї є домовленість з терористами Донбасу про обмін полоненими на умовах 4 до 1, Снегирьов повідомляв про те, що в Луганську відбулася нарада за підсумками переговорів Мінську. Снегирьов розповів, що на цій нараді був присутній ватажок «ЛНР» Ігор Плотницький і там обговорювалося питання про те, що необхідно заблокувати роботу офіційних представників України щодо обміну полоненими, особливо це стосувалося Ірини Геращенко.

«Більш того, проти Геращенко буде готуватися інформаційна компанія з метою звинуватити її у зриві обміну військовополоненими», – зазначив він. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: