Бойовики відмовились організовувати день зустрічі полонених з родичами

Бойовики відмовились організовувати день зустрічі полонених з родичами

Сьогодні у Мінську представники бойовиків відмовились від ініціативи української сторони щодо проведення «дня сім’ї», коли б родичі людей, які утримуються у тюрмах по обидві сторони лінії розмежування, могли б відвідати своїх близьких

Перший заступник голови Верховної Ради, уповноважений Президента з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях, представник України в підгрупі з гуманітарних питань тристоронньої контактної групи (Україна - Росія - ОБСЄ) Ірина Геращенко заявляє про відмову Донецької і Луганської «народних республік» організувати день зустрічі полонених з родичами. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«ОРДЛО відмовилися від української ініціативи проведення дня сім'ї, щоб родичі людей, яких утримують у в'язницях по обидва боки лінії зіткнення, могли б відвідати своїх близьких. Назвали це піаром і сказали, що всі родичі заручників і так можуть приїжджати і відвідувати хлопців. Правда, так і не надали інформацію, де їх утримують», - написала вона.

Крім того, українська сторона не отримала відповіді на пропозицію передати бойовикам 8 диверсантів, затриманих в Широкіному (Донецька область), щоб звільнити тяжкохворих українських військовослужбовців, ні на пропозицію передати бойовикам 50 людей, щоб звільнити 25 українців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: