Бойовики вісім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі, одного бійця поранено

Бойовики вісім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі, одного бійця поранено
Українські військовослужбовці на Донбасі

Окупанти стріляли з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї

У четвер, 20 грудня, російські окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. При цьому зафіксовано три випадки застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами.

Про це йдеться у ранковому звіті прес-центру операції Об’єднаних сил.

Зокрема, ворог здійснив обстріли з мінометів калібру 82 мм позицій Об'єднаних сил в районі населених пунктів Луганське - на донецькому напрямку, Гнутове на маріупольському напрямку та з мінометів калібру 120 мм в районі населеного пункту Водяне, що на маріупольському напрямку.

Опорні пункти українських військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі населених пунктів Станиця Луганська - на луганському напрямку, Мар'їнка, Красногорівка, Луганське - на донецькому напрямку, а також поблизу населених пунктів Гнутове, Лебединське - на маріупольському напрямку.

«Для придушення вогневих провокацій противника, підрозділи що обороняються, застосовували чергові вогневі засоби. Протягом минулої доби один військовослужбовець отримав поранення», - додали у прес-центрі.

Від початку цієї доби ворог відкривав вогонь по позиціях українських військових біля населеного пункту Чермалик, що на маріупольському напрямку.

Нагадаємо, Україна та ОБСЄ запропонували режим тиші на Донбасі до новорічних свят: це обговорять 27 грудня скайпом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: