Бойовики знову блокують пропуск на КПВВ «Гнутове»

Бойовики знову блокують пропуск на КПВВ «Гнутове»
КПВВ «Гнутове»

Російські найманці не здійснюють пропуск осіб і транспортних засобів через лінію розмежування на своєму блокпосту в н.п. Октябр

Сьогодні контрольний пункт в’їзду-виїзду «Гнутове» на лінії розмежування в Донецькій області, знову вчасно не розпочав роботу. Про це повідомляєпрес-служба Держприкордонслужби України.

«Це пов’язане з тим, що навпроти контрольного пункту російські найманці не здійснюють пропуск осіб і транспортних засобів через лінію розмежування на своєму блокпосту в н.п. Октябр», - йдеться у повідомленні. 

Учора бойовики не пропустили жодного автомобіля ні на в'їзд, ні на виїзд. Українські військові кажуть - такі провокації можуть бути дуже небезпечними. Дивіться відеорепортаж з КПВВ.

Крім того, у контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» та «Мар’їнка» прикордонники Донецького та Краматорського загонів спільно з працівниками фіскальної служби виявили 3 автомобілі, якими перевозили товари народного споживання, кабель та розподільні коробки на загальну суму майже 160 тисяч гривень з порушенням правил переміщення вантажів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: