Британський міністр подав у відставку після секс-скандалу

Британський міністр подав у відставку після секс-скандалу
Екс-міністр у справах малого бізнесу Великобританії Ендрю Гріфітс

В розпорядженні ЗМІ опинилися близько двох тисяч смс-повідомлень міністра, зміст яких має сексуальний характер

Міністр у справах малого бізнесу, колишній радник прем’єра Британії Терези Мей Ендрю Гріфітс подав у відставку після того, як таблоїд Mirror оприлюднив його листування сексуального характеру з двома жінками.

Про це повідомляє Mirror.

Видання стверджує, що в його розпорядженні опинилися близько двох тисяч смс-повідомлень міністра, зміст яких має сексуальний характер.

Гріфітс пропонував двом жінкам-барменам зняти квартиру та зайнятися сексом. Також він надіслав їм понад 700 фунтів, а у відповідь в смс-листуванні вимагав від жінок відверті фото та відео. Крім того, міністр детально в листуванні описував статевий акт.

Після оприлюднення листування 47-річний Гріфітс заявив, що «глибоко присоромлений». Він вибачився за свою поведінку та за те, що принизив прем’єра Терезу Мей.

«Я не намагаюся виправдати свою поведінку, я буду шукати професійної допомоги, щоб це ніколи не повторилося.  З часом я сподіваюся отримати прощення від тих, кого я так сильно підвів», - сказав міністр.

До слова, прем'єр-міністр Гаїті Жак Гі Лафонтан у суботу, 14 липня, подав у відставку на тлі масових заворушень, які почалися через спробу влади підняти ціни на паливо.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: