Через два тижні Мосійчуку зроблять ще одну операцію

Через два тижні Мосійчуку зроблять ще одну операцію

Нардепу зробили операцію із зовнішньої фіксації ушкоджених кісток

Лікарі зроблять другу операцію народному депутатові Ігорю Мосійчукові через два тижні. Про це повідомив сьогодні президент клініки «Борис» Михайло Радуцький.

«На даний час ми вважаємо, що все має бути добре. Одна операція зроблена, іншу ми плануємо за два тижні. Бо ураження були внаслідок вибуху і це було не в стерильних умовах, і може бути інфекційне враження організму. Тому першу необхідну операцію ми зробили, зробили зовнішню фіксацію ушкоджених кісток, а другу треба буде обов’язково робити, щоб не втратити працездатність кінцівки. Але це ми будемо робити за два тижні», - наголосив він.

При цьому президент клініки запевнив, що наразі хворий почувається нормально: так, як має почуватися людина після операції і вибуху.

«Загрози життю на даний час ми не бачимо. Життєво важливі функції не ушкоджені», - уточнив він.

За словами Радуцького, до операції Мосійчука були долучені всі найкращі фахівці, які є в Україні.
Радуцький також розповів, що на даний час Мосійчук перебуває у реанімації, до нього крім лікарів, нікого не пускають. Крім того, додав він, його охороняють співробітники спецслужб.

Нагадаємо, вчора ввечері на виході з телеканалу Еспресо, коли народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук виходив з будівлі, стався направлений вибух. 

В поліції заявили, що вибухнув автомобіль.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що у Мосійчука поранення важкі, але жити буде.

В СБУ повідомили, що в результаті вибуху загинули дві людини: помер охоронець Мосійчука та перехожий, який проживав у сусідньому під'їзді.

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк вважає, що вибух, в якому був поранений нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук, це терористичний акт. Радикали заявляють, що замах на Мосійчука - це справа рук Кадирова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: