Чим запам'ятались перші 100 днів урядування Гройсмана. Результати опитування

Чим запам'ятались перші 100 днів урядування Гройсмана. Результати опитування
Фото ЕРА

Схоже, Гройсману за три місяці так і не вдалося показати, «як треба керувати країною»

Перші 100 днів роботи Володимира Гройсмана на посаді голови уряду трьом чвертям – 74% - користувачів інтернету запам’ятались скаженим підвищенням тарифів. Про це свідчать результати опитування, що завершилось на сайті «Главком». Участь у голосуванні взяло близько 6 тисяч читачів.

Менше п’ятої частини (19%) людей, які взяли участь в опитуванні, назвали найбільш яскравим епізодом перебування Гройсмана на посаді прем’єр-міністра його обіцянку показати, «як треба керувати країною».

3% користувачів інтернету також відзначили душевні відеозвернення прем'єра до народу на його сторінці у Facebook. А от відзначитися ефективною боротьбою з корупцією чи шаленими реформами новоспеченому голові уряду не вдалося – за відповідні досягнення Гройсмана за три місяці перебування на чолі Кабміну віддали голос лише по 2% користувачів інтернету.

Як повідомлялось,  зарплата прем'єр-міністра щомісяця збільшується. За червень  вона склала 28 тис. 129 гривень. При цьому в квітні, коли Володимира Гройсмана обрали головою уряду, його зарплата складала 11,7 тис. грн, за травень - 22 тис. грн. У 2015 році Гройсман задекларував 1 млн 487 тис. 310 грн доходів і 2 млн 561 тис. 227 грн на банківських рахунках.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: