Чоловік із ножем намагався напасти на почесну варту біля парламенту Канади

Чоловік із ножем намагався напасти на почесну варту біля парламенту Канади

Канадська почесна варта

Інцидент стався під час церемонії зміни караулу

Біля будівлі парламенту Канади у Оттаві правоохоронці затримали чоловіка, який намагався з ножем напасти на почесну варту.

Як повідомили у міністерстві оборони Канади, інцидент стався під час церемонії зміни караулу.

«Завдяки швидкій реакції наших військових, поліцейських та служби охорони парламенту, потенційна загроза була виявлена й нейтралізована. Унаслідок інциденту ніхто не постраждав», - заявили у міністерстві.

Глава оборонного відомства Канади Харджит Саджан на своїй сторінці у мережі Twitter написав, що отримав інформацію про цей прикрий випадок, та подякував усім, хто зміг зберегти громадську безпеку.

«Заслухав доповідь про інцидент на парламентському пагорбі під час церемонії зміни караулу. Радий, що обійшлося без жертв. Дякую усім членам Збройних сил Канади, поліції та охороні парламенту за належну реакцію», - зазначив Саджан.

У свою чергу, в поліції Оттави згодом підтвердили, що затримали чоловіка, але досі не змогли встановити мотиви його вчинку.

«Ми зреагували та затримали 24-річного чоловіка, який наразі перебуває за ґратами. Триває розслідування», - сказав керівник поліції Оттави Чарльз Бордело.

Нагадаємо, у Києві громадянин Польщі вбив чоловіка та ножем поранив жінку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: