Чумак, Сакварелідзе і Касько оголосили про створення нової партії

Чумак, Сакварелідзе і Касько оголосили про створення нової партії

Зараз йде організаційний процес по підбору людського ресурсу в політсилу

Народний депутат Віктор Чумак, екс-заступники Генпрокурора Давид Сакварелідзе і Віталій Касько оголосили про створення нової політичної партії «Хвиля», повідомляє УНІАН.

Зокрема, до ініціативної групи увійшли народні депутати Віктор Чумак (позафракційний, екс-БПП), Наталія Новак (БПП), колишні заступники генерального прокурора Давид Сакварелідзе та Віталій Касько, а також голова всеукраїнської громадянської платформи «Нова країна» Володимир Козленко.

«Це буде всеукраїнська партія. Партія, яка буде мати представництво у всіх регіонах країни, у всіх великих і малих містах, містечках… І на сьогоднішній день у нас відбувається те, що називається організаційною роботою по підбору ресурсу», - сказав Чумак, відзначивши, що головним ресурсом є людський ресурс.

«Головна робота – відібрати найбільш готових і найбільш фахових людей, які є лідерами суспільної думки, з якими можна йти в принципі у бій», - сказав Чумак. Як поінформував депутат, зокрема, на сьогоднішній день працює номінаційний комітет, і всі бажаючі вступити в партію повинні спочатку прийти до номінаційного комітету. Цей комітет перевіряє цих людей, збирає про них наявну інформацію, а потім передає зібрані дані до ініціативної групи, яка проводить бесіду з охочими вступити в партію та у підсумку відбирає з них найкращих. Новим членам пропонується на місцях створювати осередки на регіональному рівні, керівників на місцях ніхто не призначає.

Наприкінці вересня партія планує провести установчий з’їзд, потім здійснюватиме збір необхідної кількості підписів (як мінімум 10 тис. в 2/3 областей), щоб пройти реєстрацію у Міністерстві юстиції. Ініціативна група відзначає, що все відбувається виключно на громадських ініціативах і відповідно до чинного законодавства.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: