Ціни на нові квартири впали за останні три роки на 20-30%, - забудовник

Ціни на нові квартири впали за останні три роки на 20-30%, - забудовник
Ігор Ніконов

Ціни падають за рахунок якості, зокрема

В Україні збільшився попит на нерухомість за рахунок зменшення цін. Про це в інтерв’ю «Главкому» розповів відомий забудовник, співвласник компанії KAN Development, радник Кличка Ігор Ніконов.

За його словами, на ринок нерухомості вийшло багато авантюристів, яких раніше у такій кількості не було. «Вони демпінгують, щоб будувати свої «піраміди». Колись ці піраміди закінчаться, але вони дають можливість людям купувати ці квартири», - сказав Ніконов.

Він зазначив, що збільшився попит на нерухомість за рахунок зменшення цін, збільшення пропозицій з різними преференціями, розстрочками, низькими цінами і за рахунок якості зокрема. «Будинки зараз почали зводити менш якісно, ніж раніше. І, на жаль, люди не звертають уваги на це, приймаючи рішення про купівлю житла», - каже забудовник.

Він розповів, наскільки саме впали ціни на квартири. «В доларах впали десь на 20–30% порівняно з 2012-2013 роками. Вони впали, щойно почалась девальвація гривні. В будівництві ж далеко не все залежить від імпорту», - сказав Ніконов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: