Цукерберг спростував звинувачення Трампа про змову Facebook та ЗМІ

Цукерберг спростував звинувачення Трампа про змову Facebook та ЗМІ
Марк Цукерберг

Трамп і ліберали були засмучені ідеями і контентом в Facebook під час президентської кампанії, зазначив Цукерберг

Генеральний директор Facebook Inc (FB.O) Марк Цукерберг в середу, 27 вересня, захистив роль своєї компанії у виборах в США і відхилив звинувачення президента США Дональда Трампа про те, що соціальні мережі виступають проти нього.

Про це повідомляє Reuters.

За словами Цукерберга, і Трамп, і ліберали були засмучені ідеями і контентом в Facebook під час президентської кампанії.

«Ось як виглядає платформа для усіх ідей», - сказав засновник Facebook.

Він також зазначив, що кампанія в 2016 році була першою в Сполучених Штатах, коли інтернет був основним способом передачі повідомлень. На думку Цукерберга, здатність кандидатів і виборців взаємодіяти - це добре.

Як повідомлялося раніше, президент США Дональд Трамп звинуватив Facebook і ЗМІ у змові проти нього.

За його словами, соціальні мережі «завжди виступали проти Трампа» і поширювали неправдиві новини. Крім цього, Трамп в черговий раз згадав газети The New York Times і The Washington Post і зазначив, що вони перебувають «у таємній змові».

Раніше засновник корпорації Facebook і творець однойменної соціальної мережі Марк Цукерберг заявив, що передасть конгресу США інформацію по так званій «справі про російське втручання» в американські вибори президента в 2016 році.

Цукерберг повідомив, що співпрацює з владою США, а також не хоче, щоб «хтось використовував соцмережу для підриву демократії».

Раніше повідомлялось, що американський спецпрокурор Роберт Мюллер отримав ордер на пошук нових даних щодо продажу рекламних оголошеньу Facebook у рамках розслідування про можливе втручання Росії у вибори президента США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: