Дата судового засідання щодо справи Саакашвілі досі не призначена

Дата судового засідання щодо справи Саакашвілі досі не призначена
Михайло Саакашвілі

Завтра о 22:00 спливає термін утримання Михайла Саакашвілі в СІЗО

Даних про час проведення засідання щодо визначення запобіжного заходу колишньому очільникові Одеської обласної адміністрації та екс-президентові Грузії Михайлу Саакашвілі наразі немає.

Про це написав у неділю ввечері на своїй Facebook-сторінці соратник політика Давід Сакварелідзе.

«Завтра о 22:00 спливає термін утримання Михайла Саакашвілі в СІЗО. До того часу повинен відбутися суд, де йому оберуть запобіжний захід. Поки що ніякої інформації про судове засідання ми не отримали. Мабуть, готують сюрприз: повідомлять години за 3 до початку», – зазначив він.

Нагадаємо, у Києві проходив «Марш за імпічмент». Перед початком акції її учасники зібрались на площі Тараса Шевченка. Тут зібралося близько 1,5 тис. людей, які потім рушили до Майдану Незалежності.

На центральній площі столиці. Кількість учасників зросла, орієнтовно вона не перевищувала 10 тисяч людей. Організатори акції зі сцени заявляли, що в акції беруть участь десятки тисяч людей.

Після мітингу на Майдані Незалежності учасники «Маршу за імпічмент» прийшли до СІЗО, де тримають Саакашвілі. Після цього учасники акції розбили вітрину магазину «Рошен», який розташований неподалік.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: