Депутат Київради: Містом керують Столар та олігарх Фірташ

Депутат Київради: Містом керують Столар та олігарх Фірташ

Бондаренко заявив, що Київ відданий на розграбування.

Депутат Київради, голова постійної комісії Київради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Володимир Бондаренко в інтерв’ю «Главкому» розповів, що 

Наталія Новак в інтерв’ю «Главкому» розповіла, що екс-заступники Кличка – Ігор Ніконов, Павло Рябікін, Михайло Радуцький, які нині є його радниками, на незрозумілих підставах дають вказівки працівниками КМДА.

Бондаренко підтвердив, що вони продовжують свою діяльність зараз у тих же масштабах або в більших, тільки під прикриттям того, що вони радники.

«Віталій Кличко поки що не відчув юридичну відповідальність за їхні дії. Але вони сісти не зможуть, бо вони радники, а йому за них, можливо, доведеться. Київ відданий на розграбування, - розповів депутат Київради.

Він розповів, хто ж зараз реально керує Києвом.

«Вадим Столар. От іде засідання Київради, і депутатів у дворі жорстоко б’ють. Хто запустив людей сюди на якихось автобусах? Починаєш відшукувати, хто замовив автобуси. Дізнаєшся, що Київська міська рада, київська міліція. Що за люди у формі без пізнавальних знаків б’ють депутатів? Хтозна…Містом керує Фірташ, який свого часу надав моральну, інформаційну й матеріальну допомогу нинішньому президенту і Кличку. А Кличко грає роль міського голови», - резюмував Бондаренко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: