Депутат з БПП, який носив на руках Яценюка, тепер переключився на Тимошенко

Депутат з БПП, який носив на руках Яценюка, тепер переключився на Тимошенко
Олег Барна

На думку парламентаря, який ніколи не підбірає слів, партія Тимошенко є пропутінським проектом

Заради особистого піару лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко і її оточення готові на багато що. Так народний депутат від Блоку Петра Порошенка Олег Барна прокоментував конфлікт під час прес-конференції Тимошенко, в якому брав участь журналіст Сергій Медяник, пише видання «Гордон».

«По-перше, запитати про те, хто підіслав журналіста, можна у нього самого. А по-друге, я б не став орієнтуватися на заяви членів «Батьківщини». Заради особистого піару Тимошенко і її оточення здатні і не на таке», - зазначив Барна, який «прославився» на всю Україну, коли вхопив прем'єр-міністра Яценюка и намагався віднести від трибуни у Верховній Раді.

На думку депутата з БПП, який ніколи не підбірає слів, партія Тимошенко є пропутінським проектом. «Наприклад, вони не спростували антидержавні заяви члена їхньої фракції Надії Савченко. При цьому апелювали до того, що вона - молодий і недосвідчений політик. Крім цього, потрібно звернути увагу на дестабілізацію і розхитування ситуації в країні, що нагадує аналогічні дії з розколу «помаранчевої» коаліції», - підкреслив нардеп.

Барна вважає, що Тимошенко за всяку ціну хоче стати президентом країни. «Тимошенко вкрай амбіційна. Вона хоче стати президентом України за всяку ціну. То вона йде на поводу у Заходу, то замішана в аферах з екс-прем'єр-міністром Павлом Лазаренком. Тобто вона залежна від усіх, не тільки від України. Також потрібно згадати, як Тимошенко поводилась на посаді глави Кабміну, як її політсила не підтримала тоді резолюцію, пов'язану з нападом Росії на Грузію. Очевидно, що дії Путіна, Медведчука і Тимошенко співзвучні», - резюмував Барна.

Як повідомлялось, під час прес-конференції Тимошенко 23 листопада виник скандал між журналістом інтернет-видання «Актуальна правда» Сергієм Медяником і охороною. Це сталося після того, як журналіст поставив Тимошенко питання про співпрацю з лідером «Українського вибору», представником України в гуманітарній підгрупі на переговорах в Мінську Віктором Медведчуком. За словами народного депутата від «Батьківщини» Сергія Власенка, журналіста, який влаштував скандал на прес-конференції Тимошенко, підіслав президент Петро Порошенко.

На цій прес-конференції Тимошенко заявила, що дії глави Нацбанку Валерії Гонтаревої призвели до різкого падіння частки капіталу українських банків в загальному капіталі банківської системи України, в той час, як частка російських банків зросла. Це, за словами Тимошенко, є роботою на країну-окупанта.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: