Депутати спростили процедуру виплати грошової допомоги сім'ям учасників АТО

Депутати спростили процедуру виплати грошової допомоги сім'ям учасників АТО
ua.112.ua

Ухвалений документ вносить зміни до закону «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям»

Верховна Рада спростила процедуру виплати соціальної допомоги сім'ям учасників антитерористичної операції. За відповідний законопроект №3339 за основу та в цілому проголосували 237 народних депутатів.

Ухвалений документ вносить зміни до закону «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям», що передбачають  -  під час підрахунку сукупного доходу сім'ї не враховується грошове забезпечення військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу, які беруть безпосередню участь в АТО на час її проведення.

Зокрема, абзац 6 статті 4 вищезгаданого закону «декларація про доходи та майно осіб, які входять до складу сім'ї (в декларацію не включаються державна соціальна допомога, призначена відповідно до цього закону; нарахована субсидія за спожиті житлово-комунальні послуги; сплачені членами сім'ї аліменти)» доповнюється словами «грошове забезпечення військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу, які беруть безпосередню участь в антитерористичній операції на час її проведення».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: