До севастопольців приходить прозріння: Україна робила для міста набагато більше ніж окупанти

До севастопольців приходить прозріння: Україна робила для міста набагато більше ніж окупанти

Раніше будували дороги, а тепер лише гарно обіцяють

Незалежні кримські ЗМІ визнають: початок третього року окупації переконливо доводить, жодної користі півострову вторгнення Росії не принесло. Сайт «Новости Севастополя», наприклад, нагадує місцевим мешканцям, що було зроблено для міста в останні роки при українській владі, і на що спромоглись московські намісники.
За два з половиною роки (до трагічних подій так званої російської весни 2014 року), що Володимир Яцуба займав посаду керівника міської адміністрації, в Севастополі було відремонтовано та побудовано стільки нових доріг і дорожніх розв'язок, що зараз це здається просто фантастикою, пише видання

«Досить згадати, що ділянка Ялтинської траси в районі повороту на Балаклаву була свого часу одним з найбільш аварійно небезпечних, ДТП тут відбувалися із завидною періодичністю. Коли була побудована дворівнева розв'язка, це повністю вирішило проблему.



«Також можна згадати побудовану при Яцубі дворівневу розв'язку в районі 7 км Балаклавського шосе, дорогу від 5 км на Максимку, що зв'язала два району Севастополя, дорожнє кільце в районі Сапун-гори, дорожнє кільце на в'їзді в місто з боку проспекту Перемоги, реконструкцію і розширення автомобільного моста в районі залізно-дорожнього вокзалу. Була розроблена проектна документація та розпочато будівництво дорожньої розв'язки в районі вулиці Хрустальова - Очеретяного шосе», - нагадує севастопольський сайт мешканцям міста.

«У той час севастопольці теж лаяли владу за ями на дорогах, особливо в житловому секторі, але справедливості заради треба сказати, що дороги в Севастополі були кращими. До того ж, як то кажуть, все пізнається в порівнянні», - робить висновок видання.

«Новости Севастополя» нагадують, що намісник Путіна Сергій Мєняйло править в Севастополі вже більше двох років. «Що можна було б записати йому в актив? Так, мабуть, нічого. Убиті дороги і відсутність будь-якої логіки в діях влади. Були обіцянки, обіцянки, обіцянки…  Власне, те, що відбувається з дорогами, відбувається і в усіх інших сферах міського господарства», - констатують місцеві журналісти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: