До вибуху в Ізмірі можуть бути причетні курдські сепаратисти, - губернатор

До вибуху в Ізмірі можуть бути причетні курдські сепаратисти, - губернатор

За попередніми ознаками, за нападом стоїть заборонене й визнане терористичним збройне сепаратистське угруповання «Робітнича партія Курдистану»

Губернатор провінції Ізмір Ерел Аййилдиз заявив, що, за попередніми ознаками, за вибухом у місті Ізмір, внаслідок якого загинули двоє людей, стоїть заборонене  угруповання «Робітнича партія Курдистану», повідомляє «Радіо Свобода».

«У Туреччині губернатор провінції Ізмір, у центрі якої, місті Ізмірі, раніше в четвер стався вибух, Ерел Аййилдиз заявив, що, за попередніми ознаками, за нападом стоїть заборонене й визнане терористичним збройне сепаратистське угруповання «Робітнича партія Курдистану», - зазначається у повідомленні.

Відповідальності за вибух замінованого автомобіля неподалік будівлі суду в цьому третьому за величиною місті Туреччини ніхто наразі на себе не взяв.

За повідомленнями, внаслідок вибуху загинули працівник поліції і працівник суду, коли троє нападників із гранатами й автоматами під’їхали з вибухівкою до блокпосту біля суду і підірвали своє авто. Двох із нападників  застрелила поліція, третій утік,  його ще шукають.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: