Доба в АТО: один український боєць загинув, п’ятеро отримали поранення

Доба в АТО: один український боєць загинув, п’ятеро отримали поранення
Сили АТО 13 разів вогнем пригнічували активність бойовиків

Трьох українських військовослужбовців поранено в районі Широкиного

У районі проведення АТО ворог продовжує порушувати перемир’я та застосовує озброєння, калібр якого перевищує 100 міліметрів.

Про це йдеться у звіті прес-центру штабу АТО.

«Ввечері окупанти майже дві години били із 122-міліметрової артилерії, мінометів калібру 120 міліметрів, гранатометів та кулеметів по оборонцях Широкиного, що на приморському напрямку. Наші воїни відповідали противнику із піхотного озброєння. У результаті цього протистояння отримали поранення троє українських військовослужбовців», - йдеться у повідомленні.

На луганському напрямку російсько-окупаційні угруповання вночі випустили п’ять мін калібру 120 міліметрів неподалік Оріхового.

На донецькому напрямку під ворожим вогнем із різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї опинились позиції української армії на підступах до Авдіївки, Луганського та Зайцевого.

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 17 разів порушили режим тиші.

«Переважаючим вогнем із піхотного озброєння сили АТО 13 разів пригнічували активність найманців. Унаслідок бойових дій один український воїн загинув, ще п’ятеро отримали поранення», - резюмували у штабі.

Нагадаємо, станом на 18:00 вівторка повідомлялося, що з початку доби в зоні проведення антитерористичної операції один український військовий загинув, двоє отримали поранення.

Також відомо, що вчора вранці поблизу донецького аеропорту загинув екс-підполковник з Грузії Гіоргі Саралідзе з позивним Гюрза-2.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: