Донбасу загрожує екологічна катастрофа: бойовики блокують ремонтні роботи

Донбасу загрожує екологічна катастрофа: бойовики блокують ремонтні роботи
Авдіївський коксохім

Бойовики не надають гарантій безпеки при проведенні ремонтно-відновлювальних робіт на об'єктах інфраструктури Донбасу

Протягом значного періоду ремонтно-відновлювальних робіт на життєво важливих об'єктах інфраструктури Донбасу не проводяться внаслідок відсутності підтвердження гарантій безпеки дотримання режиму припинення вогню з боку бойовиків. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, українською стороною СЦКК отримано письмове підтвердження про відмову без пояснення причин надати гарантії безпеки при проведенні ремонтно-відновлювальних робіт за заявками Авдіївського коксохімічного заводу та Красногорівського вогнетривкого заводу. Крім того, на даний час не надійшла відповідь щодо надання гарантій безпеки при проведенні ремонтно-відновлювальних робіт за заявками Фенольного заводу та Бахмутського Аграрного Союзу.
«Затримка або не виконання відновлювальних робіт на зазначених об’єктах створює передумови виникнення гуманітарної і екологічної катастроф, які можуть торкнутися десятків а може і сотні тисяч мирних мешканців по обидва боки лінії зіткнення сторін. Складається враження, що загроза виникнення гуманітарної та екологічної катастроф і є та мета, яка переслідується керівниками ОРДО ненаданням гарантій безпеки на проведення даних робіт», - йдеться в повідомленні штабу АТО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: