Друг Саакашвілі, який очолює поліцію Одещини, подав у відставку

Друг Саакашвілі, який очолює поліцію Одещини, подав у відставку
Гіоргі Лорткіпанідзе

Лорткіпанідзе зазначив, що для нього було великою честю працювати начальником поліції Одеської області

Начальник Головного управління Національної поліції України в Одеській області Гіоргі Лорткіпанідзе подав у відставку. Про це йдеться у відповідному зверненні Лорткіпанідзе, опублікованому на сайті обласного управління поліції.

«Для мене було великою честю працювати начальником поліції Одеської області. У житті все має логічний початок, продовження і кінець. Через півтора року з мого призначення на пост керівника Одеської поліції я прийняв рішення покинути займану посаду», - йдеться в зверненні.

Нагадаємо, Тбіліський міський суд Грузії заочно розглянув клопотання прокуратури і санкціонував арешт керівника Одеського облуправління Нацполіції Лорткіпанідзе у якості запобіжного заходу. Лорткіпанідзе підозрюють у перевищенні службових повноважень під час розгону мітингу опозиції 26 травня 2011 року, за часів президентства Міхеїла Саакашвілі.

12 листопада має відбутися чергове засідання у справі нинішнього керівника Нацполіції Одещини.

За даними прокуратури Грузії, 26 травня 2011 року внаслідок розгону мітингу загинули 2 людини, 250 отримали травми, близько 800 демонстрантів були незаконно арештовані.

Тбіліський міський суд виніс вирок у цій справі стосовно колишнього міністра внутрішніх справ Грузії Вано Мерабішвілі. Він засуджений на 4,5 роки і відбуває термін ув’язнення. Лордкіпанідзе був його заступником. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: