Другий день військових навчань біля Криму під загрозою зриву

Другий день військових навчань біля Криму під загрозою зриву
Ракетні стрільби

На Херсонщині сильний туман і обіцяють хуртовину зі снігу й дощу

Другий день українських військових навчань на полігоні на півострові Ягорлицький кут у Херсонській області можуть скасувати через негоду.

Сьогодні в п'ятницю, 2 грудня, військові мали продовжити контрольні льотні випробування зенітних керованих ракет середньої дальності. Однак на Херсонщині сильний туман і обіцяють хуртовину зі снігу й дощу, повідомляє ТСН.

Удень за прогнозом погоди на Херсонщині передбачають посилення вітру до 24 метрів на секунду. Також можлива хуртовина зі снігу й дощу. Наразі Херсонську область вкриває густий туман.

Такі умови несприятливі для військових навчань із зенітними комплексами, тож другий день навчань поки що під питанням.

Начальник прес-центру повітряного командування «Південь», Володимир Крижанівський, своєю чергою, зазначив, що другий день має бути не таким масштабним. «Вчора військові говорили, що другий день навчань мав бути не таким масштабний, як перший. Що саме було заплановано — не повідомляли. Нагадаю, що вчорашнім днем військове керівництво було задоволене. Адже успішно випробували техніку після ремонтів і продовження терміну експлуатації», — сказав Крижанівський.

Як повідомлялося раніше, попри погрози з боку Росії, українські військові 1 грудня таки розпочали заплановані ракетні навчання на півдні України. Так, було здійснено 16 пусків керованих зенітних ракет. Жоден із пусків не було зірвано.

Читайте статтю: «Чи буде війна? Екс-міністри оборони і військовий експерт про ракетні випробування над Чорним морем

Читайте матеріал «Главкома» Ракетні стрільби біля Криму: всі подробиці військових навчань

Дивіться фоторепортаж, як відбуваються навчання, що розлютили Росію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: