Дружина Трампа відреагувала на його сексистські заяви

Дружина Трампа відреагувала на його сексистські заяви
Меланія Трамп: Це нехарактерно для людини, яку я знаю

Слова, які використовував мій чоловік, є неприйнятними - Меланія Трамп

Дружина кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа Меланія Трамп заявила, що обурена висловлюваннями її чоловіка про жінок.

«Слова, які використовував мій чоловік, є неприйнятними і образливими для мене. Це нехарактерно для людини, яку я знаю. У нього серце і розум лідера», - зазначила Меланія.

Вона висловила надію, що люди приймуть вибачення Трампа. За її словами, необхідно «зосередитися на важливих питаннях, що стоять перед нашим народом і світом».

Нагадаємо, останній з численних скандалів, пов'язаних з висловлюваннями Трампа, розгорівся через публікацію його вульгарної бесіди про жінок з шоуменом Біллі Бушем. У записі, датованому ще 2005 роком, нинішній кандидат в президенти у вельми розкутій манері зізнається, що намагався спокусити заміжню жінку, але у нього «не вийшло». Після оприлюднення запису на Трампа з критикою накинулися як демократи, так і самі республіканці. Мільярдер в спеціальному відеозверненні приніс вибачення, «якщо хтось образився». Він також заявив, що оприлюднення його скандальних висловів є лише «спробою відвернути увагу від проблем, що стоять перед США».

ТИм часом журналісти ідентифікували заміжню жінку, про невдалу спробу близькості з якою у нецензурних виразах розповідав Дональд Трамп. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: