Депутат-мільйонер відправив волонтерів, які просили допомогти АТО, подалі

Депутат-мільйонер відправив волонтерів, які просили допомогти АТО, подалі
Євгеній Мураєв

Мураєв назвав волонтерів, разом з борцями з корупцією і активістами, тими людьми, які мають найбільш прибутковий бізнес

Народний депутат та один з лідерів партії «За життя» Євгеній Мураєв відмовився пожертвувати на потреби армії десятину задекларованих ними статків. Про це він заявив в ефірі телеканалу «112.ua».

Зокрема, Мураєв назвав волонтерів, разом з борцями з корупцією і активістами, тими людьми, які мають найбільш прибутковий бізнес. 

«Дорогі мої волонтери! Я сам розберуся, куди віддавати свою десятину. На церкву, на дітей, куди завгодно. Це вирішуватиму я. В якому об’ємі і кому допомагати теж. В будь-якому випадку можу сказати, що не буду ніяким чином продовжувати асимілювати продовження війни. І робитиму все, щоб вона швидше скінчилася, і щоб гроші йшли в реальний сектор економіки, і на соціальні програми, а не на війнушки», - заявив нардеп Мураєв, який в 2012 році обирався до Ради як представник «Партії регіонів».

Як повідомляв «Главком», волонтери разом з ветеранами АТО надіслали листи-звернення до народних депутатів, міністрів та мерів міст із пропозицією пожертвувати на потреби армії частину задекларованих ними статків.

Учасники акції наголосили, що мають намір скерувати листи всім посадовцям, які «засвітили» у е-деклараціях значні статки, відповіді будуть публікувати на сторінці фонду «Повернись живим» у Facebook, яку читає 427 000 небайдужих українців та провідні ЗМІ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: