Експерт: Монополії МАУ настає кінець

Експерт: Монополії МАУ настає кінець

Представник сфери туризму Ігор Голубаха вважає, що лоукостери зламають монополію МАУ

Голова Всеукраїнської асоціації туристичних операторів України, президент туристичної компанії «Гамалія» Ігор Голубаха вважає, що лоукост-компанії повинні зламати монополію, яка є з боку МАУ. Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».

Коментуючи ситуацію навколо скандальних перемовин між Rynair і аеропортом «Бориспіль», Голубаха зазначив, що Rynair - один з найбільш вдалих і відомих лоукост-перевізників у світі.

«Вони завжди займалися політикою «викручування рук» у тих аеропортах, в які вони приходили. Наскільки можна дорікати або звинувачувати їх у ситуації, що сталася, я не знаю. З другого боку, в більшості випадків, Rynair, заходячи на ринок, знаходять невеликі аеропорти, які зацікавлені в різкому збільшенні своїх потужностей», - сказав голова Всеукраїнської асоціації туристичних операторів України.

На його думку, Україні дуже потрібні лоукост-компані. «Те, що Rynair та інші лоукост-компанії нам потрібні, - це 100%, вони повинні зламати монополію, яка є з боку МАУ, і змусити їх потихеньку починати загравати з клієнтами та знижувати ціни на свої рейси. Монополії настає кінець, а раз приходить кінець - це добре для кінцевого споживача», - зазначив Голубаха.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: