Експертиза підтвердила, що чиновник Львівської ОДА була за кермом нетверезою

Експертиза підтвердила, що чиновник Львівської ОДА була за кермом нетверезою
Поліна Лі

14 жовтня львівські патрульні затримали BMW X1, за кермом якого була Поліна Лі

Токсикологічне дослідження підтвердило, що в ніч на 14 жовтня директорка департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської облдержадміністрації Поліна Лі кермувала автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. У її крові виявили 0,95 проміле алкоголю (допустима норма – 0,2 проміле). Відповідні висновки лікарів опубліковані у Facebook «Альянс медіа Україна», яке раніше повідомило про затримання чиновниці п'яною за кермом.

Цю інформацію підтвердила і речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій, пише Zaxid.net. «Я не маю права називати імені порушниці, але тієї ночі кров на перевірку здавала лише одна жінка-водійка. Сьогодні з'явились висновкі лікарів, за якими у її крові виявили 0,95 проміле алкоголю», – сказала Катерина Рибій.

За словами Катерини Рибій, порушницю запросили прийти в управління патрульної поліції Львова, де буде складено відповідний протокол. Опісля його розглядатиме суд – за це порушення жінка може на рік позбутися водійських прав та сплатити штраф у розмірі 10,2 тис. грн.

Нагадаємо, у ніч на суботу, 14 жовтня, львівські патрульні затримали BMW X1, за кермом якого була Поліна Лі. Драгер показав, що у її крові було 1,25 проміле алкоголю. Про це тоді повідомило інформагенство «Альянс медіа Україна», журналісти якого зафільмували та опублікували відео затримання Поліни Лі.

Пізніше сама чиновниця у Facebook повідомила про своє затримання та спростувала інформацію про те, що вона кермує автомобілем п'яною. Як доказ вона використала попередні висновки лікарів, опублікувавши попередній висновок лікарів, у якому сказано, що «ознак сп'яніння не виявлено».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: