«Фестиваль рівності» у Запоріжжі обернувся кривавим насильством. Відео

«Фестиваль рівності» у Запоріжжі обернувся кривавим насильством. Відео

Одна з протестувальниць напала на учасницю фестивалю

Сьогодні, 30 вересня, у Запоріжжі проходить «Фестиваль рівності». Початок було анонсовано о 16.00. Вже о 15.30 біля входу зібрались близько 200 людей у масках. У більшості це були хлопці та дівчата шкільного віку. Вони вигукували «не пропустимо геїв та лесбійок». На запитання журналістки про їх наміри, лунали фрази «будемо бити п*дарасів», передає «Громадське ТБ Запоріжжя».

Тих, хто намагався потрапити на фестиваль, молодики освистували. Протестувальників відгороджували від входу до будівлі кілька десятків правоохоронців.

Приблизно о 17.00 одна з дівчин, яка була на боці протестувальників, напала на учасницю фестивалю. У постраждалої – травма голови, її відвезли у 5-ту міську лікарню. Нападниця затримана правоохоронцями.

Після сутички молодики почали застосовувати газ, через що поліція вирішила їх відтіснити. Натовп кинувся тікати в бік автовокзалу, проте сімох людей встигли затримати.

«Фестиваль рівності» все ж таки провів заплановані заходи: виставку, лекцію, виставу та кінопоказ.

Правоохоронці залишились охороняти будівлю. Через деякий час молодики і дівчата повернулися, але вже не наважувались перейти дорогу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: