Філатов відмовив БПП у підтримці постанови щодо Саакашвілі

Філатов відмовив БПП у підтримці постанови щодо Саакашвілі
Мер Дніпра Борис Філатов

Філатов заявив, що центральна влада не має «лізти» у справи Дніпра

Мер Дніпра Борис Філатов за результатами сесії Дніпровської міської ради заявив, що свідомо не поставив на голосування ініціативу фракції Блоку Петра Порошенка щодо засудження «прориву кордону» прибічниками Михайла Саакашвілі.

За відповідний документ представники БПП у міській раді Дніпра запропонували проголосувати під час сесії у середу, 20 вересня, повідомляє «Ділова столиця».

«Вчора колеги-депутати знову пересварилися в залі через відозви. БПП вимагала засудити прорив кордону пересувним шапіто. «Самопоміч» вимагала засудити відсутність антикорупційних судів та можливе введення інституту префектів. І ще хтось щось вимагав, виходячи з «вказівок» партійних офісів. Жодне з цих питань я не поставив на голосування», – написав Філатов у Фейсбук.

Міський голова Дніпра зазначив, що допоки він буде мером, міська рада не буде приймати жодних прокламацій.

Також мер Дніпра підкреслив, що центральній владі не варто «лізти» у справи Дніпра.

«Місцеве самоврядування має займатися місцевим самоврядуванням. Центральна влада не лізе до нас, а ми не маємо права лізти до неї», – заявив Філатов.

Також він заявив, що має намір найближчим часом сваритися з Києвом з приводу грошей. «Єдине, через що ми будемо сваритися з Києвом, то це за наші гроші. Чим я з радістю буду займатись з понеділка», – написав Філатов.

Видання нагадує, що 20 вересня на сесії Дніпровської міської ради голова фракції «БПП-Солідарність» Каміль Прімаков зробив заяву з приводу силового прориву державного кордону Михайлом Саакашвілі та його прибічниками. Він закликав депутатів засудити дії політиків. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: