Фільм «Межа» отримав найвищу нагороду cловацької кінопремїї

Фільм «Межа» отримав найвищу нагороду cловацької кінопремїї
«Межа» підкорила словацьких кіноакадеміків

Фільм «Межа» здобув перемогу в 6 з 13 номінацій словацької кінопремїї

Українсько-словацький фільм «Межа» отримав найвищу нагороду словацької кінопремїї «Сонце в мережі» – найкращий фільм 2017-го року.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

Загалом фільм здобув перемогу в 6 з 13 номінацій словацької кінопремїї.

Кримінальний трилер «Межа» отримав найвищу нагороду – «Сонце в мережі» за найкращий фільм 2017-го року. Режисер стрічки Петер Беб’як отримав приз як Найкращий режисер, а Томаш Машталір – як Найкращий актор. Нагороди отримали також режисер монтажу, звукорежисер та композитор «Межі».

Зауважимо, що для Петера Беб’яка це не перша нагорода за режисерську роботу над «Межею», адже Петер отримав Кришталевий Глобус за найкращу режисерську роботу 52-го Міжнародного кінофестивалю у Карлових Варах. Окрім цього, фільм відзначений й іншими міжнародними нагородами.

«Я дуже радий, що словацькі кіноакадеміки так високо оцінили нашу спільну роботу. Це якісне жанрове кіно, і я сподіваюся, що українські кіноакадеміки та глядачі також не обділять його увагою», – сказав керівник Держкіно Пилип Іллєнко.

У Держкіно додають, що «Межа» є номінантом Другої Національної кінопремії у категорії «Вибір глядача», а Римма Зюбіна побореться за «Золоту Дзиґу» найкращій акторці другого плану.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: