Генпрокуратура оприлюднила докази причетності радника Путіна до війни в Україні

Генпрокуратура оприлюднила докази причетності радника Путіна до війни в Україні

З'явилися фрагменти розмови Глазьєва з депутатом Держдуми Костянтином Затуліним

Генпрокуратура України оприлюднила докази причетності представників влади Російської Федерації до зазіхання на територіальну цілісність України та розв'язання агресивної війни проти України.

Судячи з відеозапису, опублікованого на YouTube-каналі Генпрокуратури, ключовий виконавець в організації злочинів – радник Путіна Сергій Глазьєв. Так, з'явилися фрагменти розмови Глазьєва з депутатом Держдуми Костянтином Затуліним. «Затулін доповідає Глазьєву про те, що виїжджає до АР Крим з метою контролю за призначенням до самопроголошеного уряду так званої Республіки Крим довірених осіб, які сприятимуть подальшій окупації півострова», – йдеться у повідомленні ГПУ.

Пізніше радник Путіна віддавав «главі» окупованого Криму Аксьонову вказівки щодо організації «референдуму» на півострові. Крім того, як чути на аудіо, Глазьєв із Затуліним обговорювали фінансування масових заворушень та захоплення ОДА на території Одеської та Харківської областей і Криму. Також радник президента РФ спілкувався із представницею ватажка «Оплоту» Євгена Жиліна щодо виділення грошей на заворушення у Харкові.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: