Глава поліції в Запорізькій області подав у відставку

Глава поліції в Запорізькій області подав у відставку

Ольховський написав рапорт ще у березні

Начальник Головного управління Національної поліції в Запорізькій області Віктор Ольховський іде у відставку. Таке рішення не є спонтанним – рапорт він написав ще у березні. Про це він сам заявив у понеділок під час брифінгу, передає Громадське ТБ Запоріжжя.

«Рішення прийняте не вчора і навіть не позавчора, я написав рапорт ще 22 березня. З подіями, що відбуваються в області, воно не пов'язане. Політики в моєму рішенні немає», – наголосив Ольховський. 

Він заявив, що виконав усі головні завдання, які стояли перед ним, коли він погоджувався на цю посаду. Зокрема, йдеться про переатестацію особистого складу та впровадження патрульної служби в області.

За словами Ольховського, подальших планів він поки що не має, хоча «пропозиції є». 

Нагадаємо, минулого тижня було звільнено прокурора Запорізької області Олександра Шацького. Йому закидають неналежне виконання службових обов'язків при роботі з державною таємницею, зростання рівня злочинності в Запорізькій області, недостатню боротьбу зі старими корупційними схемами тощо.

Під час представлення нового прокурора Запорізької області генеральний прокурор України Юрій Луценко зазначив, що в Запорізькій області найвищий рівень злочинності по Україні після Києва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: