Голова Одеської митниці не виключає своєї відставки

Голова Одеської митниці не виключає своєї відставки

Марушаевська також зазначила, що в даний час знаходиться на позиції державного службовця, а політичну кар'єру не планує

Голова Одеської митниці Юлія Марушевська заявила, що не виключає кардинальних дій зі своєї сторони, включаючи відставку, у випадку, якщо ситуація, що склалася в області, не почне змінюватися. Про це вона сказала в коментарі «112 Україна».

«Змін не відбувається як у митній сфері, так і в інших сферах, які назвав глава області. Тому рішення про його відставку цілком закономірно, у такому складному становищі більшість членів нашої команди... Я сподівалася до останнього. Прем'єр-міністр обіцяв, що і постанову підпише, і адміністрація морських портів добудує морвокзал, але я не бачу, що ці зміни відбуваються і не думаю, що щось зміниться в найближчі дні. Відчуваю, що так само доведеться робити теж кардинальні кроки», - сказала Марушевська.

«Є ще справи, які треба завершити на митниці, ми набрали нових людей. Якщо нічого не станеться навіть після таких заяв, то, очевидно, це буде найближчим часом...Сьогодні це рішення (Саакашвілі, - ред.) звучало як остаточне, вся наша команда налаштована протистояти системі», - додала вона.

Марушаевська також зазначила, що в даний час знаходиться на позиції державного службовця, а політичну кар'єру не планує.

Як повідомлялося, сьогодні, 7 листопада, на скликаній прес-конференції Саакашвілі заявив, що вирішив подати у відставку. «Я не хочу залишати одеситів напризволяще, але я вирішив подати у відставку», – сказав він.

Саакашвілі запевнив, що боротьба з корупцією в Україні продовжиться, а Одеса розвинеться тільки після того, як переможе корупціонерів у столиці.

Серед головних претендентів на посаду голови Одеської ОДА ЗМІ називаютьпершого заступника глави фракції «Блок Петра Порошенка» Ігоря Кононенка і першого заступника голови Адміністрації президента Віталія Ковальчука.

Прес-секретар Саакашвілі Дарина Чиж повідомила, що її шеф подав усі документи на звільнення з посади голови Одеської обласної державної адміністрації.

Тепер задовольнити відставку Саакашвілі повинен президент України Петро Порошенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: