Головний путінський слідчий став членом Спілки письменників Росії

Головний путінський слідчий став членом Спілки письменників Росії

Бастрикін має намір продовжити письменницьку діяльність

Голова російського Слідчого комітету Олександр Бастрикін став членом Спілки письменників Росії. Про це повідомляється на сайті російського відомства у звіті про зустріч Бастрикіна з головою Спілки письменників Валерієм Ганічевим.
У повідомленні, зокрема, мовиться, що учасники зустрічі відзначили цінність таких книг Олександра Бастрикіна, як «Дактилоскопія. Знаки руки» і «Вбивство Кірова», що популяризують роботу слідчого. Валерій Ганічев зазначив, що «читав зі своєю дочкою книгу Олександра Бастрикіна, як детектив».
Сам голова СКР наголосив, що розцінює своє членство у Спілці письменників як аванс, який зобов’язує його продовжувати письменницьку діяльність. При цьому Бастрикін зазначив, що, попри сильну завантаженість, у нього ніколи не зникає потреба займатися наукою і писати.
Бастрикін також є автором книг про балерину Майю Плісецьку та колишньому віце-спікера російської Держдуми Людмилу Швецову.
Письменники і поети, які брали участь у зустрічі, подарували Бастрикіну свої книги, а він вручив їм медалі Слідчого комітету Росії «За сприяння».
У квітні Бастрикін зустрівся з музикантом Борисом Гребєнщиковим. У повідомленні, опублікованому на сайті СКР, мовиться, що Бастрикін і Гребєнщиков обговорили музику і комсомол, а також домовилися співпрацювати у сфері благодійності.
Джерело: Радіо Свобода

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: