Новим керівником Донеччини стане генерал СБУ, - Жебрівський

Новим керівником Донеччини стане генерал СБУ, - Жебрівський
Головою Донецької ОДА затвердили генерала СБУ Олександра Куця

Кабмін затвердив генерала СБУ Куця головою Донецької військово-цивільної адміністрації

Колишній глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що Кабінет Міністрів України затвердив генерала СБУ Олександра Куця головою Донецької військово-цивільної адміністрації.

Про це Павло Жебрівський повідомив в ефірі «5 каналу».

«Тут секрету немає. Сьогодні Кабмін затвердив генерала СБУ Олександра Куця на посаду (голови Донецької військово-цивільної адміністрації, - ред.). Думаю, що найближчим часом президент розгляне кандидатуру і видасть указ. І тоді буде представляти його в Донецькій області», - сказав він.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко призначив аудитором Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Павла Жебрівського.

9 червня Жебрівський подав президенту Петру Порошенку заяву про звільнення за власним бажанням, і глава держави його прийняв.

13 червня Кабмін схвалив відставку Жебрівського.

Ввечері 13 червня своїм указом Порошенко звільнив Жебрівського з посади, нагородивши його орденом князя Ярослава Мудрого.

Зазначимо, в серпні 2017 року Олександр Куць був призначений начальником Головного управління Служби безпеки України в Донецькій і Луганській областях. До цього Куць обіймав посаду начальника Головного управління СБУ в Донецькій області.

На сайті президента в публікації від 5 серпня 2017 року говориться, що він пройшов люстраційні перевірки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: