Гриневич назвала цьогорічну вступну кампанію «проблемною»

Гриневич назвала цьогорічну вступну кампанію «проблемною»

Міністр освіти і науки Лілія Гриневич

Фото: Главком

Гриневич пояснила, що основна проблема була пов'язана з коротким терміном на запровадження нового програмного забезпечення

Цьогорічна вступна кампанія до вищих навчальних закладів відбулася у відведені строки, але мали місце проблеми із її проведенням.

На цьому наголосила у розмові з журналістами міністр освіти і науки Лілія Гриневич.

«Зриву вступної кампанії і графіку вступної кампанії немає. Але ця вступна кампанія була проблемна», - повідомила міністр. 

Гриневич пояснила, що основна проблема була пов'язана з коротким терміном на запровадження нового програмного забезпечення. 

Вона нагадала, що раніше таке програмне забезпечення, яке обслуговує Єдину державну базу освіти із великою кількістю персональних даних на студентів, абітурієнтів, викладачів обслуговувалася єдиною фізичною особою і знаходилося в приватній власності «і нам необхідно було створити програмне забезпечення, яке б знаходилось в державній власності».

Разом із тим Гриневич наголосила, що незручності в частині подачі документів абітурієнтами і роботи приймальних комісій мали місце лише в першій половині кампанії.

«Але потім, до кінця вступної кампанії, ми повністю вирівняли ситуацію», - підкреслила міністр. 

Вона додала, що скарг на те, що хтось не встиг подати документи, не зафіксовано. 

Міністр наголосила, що вступна кампанія відбулася і всі абітурієнти отримають результати в свій особистий кабінет. Ці результати, за її словами, є «достовірні, вони відповідають дійсності».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: