Гройсман не знає, що робити із Саакашвілі у Києві

Гройсман не знає, що робити із Саакашвілі у Києві
Володимир Гройсман

Прем'єр-міністр назвав Саакашвілі популістом

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що не буде жодним чином реагувати на появу у Києві 19 вересня екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі. Про це він заявив на саміті YES.

Гройсман також розкритикував прорив Саакашвілі через кордон.

На запитання, яким чином він збирається реагувати на появу екс-очільника Одеської облдержадміністрації до Києва, глава уряду відповів так: «Нічого не будемо робити. Я знаю як будувати дороги, але я не знаю, яким чином реагувати на популістів. Це має робити суспільство».

«Я розумію, як інвестувати в розвиток національної економіки, як створювати умови для нашої енергетичної незалежності, як готувати країну до суворих зим, я це розумію. А те, що робити з популістами, нехай це робить українське суспільство - я тільки можу сказати одне, що все, що я роблю, як прем'єр-міністр країни, спільно з моїм урядом, я буду робити для і заради українців», - заявив Гройсман.

Гройсман назвав популізм причиною дестабілізацією в країні.

«Мені з такими людьми не по дорозі - я прийшов створювати, будувати, об'єднувати, а не руйнувати, роз'єднувати і створювати підстави для хаосу. У цьому наша відмінність. Я вважаю, що популізм - він є причиною дестабілізацією у нашій країні. Ми повинні залишити це позаду - в старій країні. У новій державі повинна бути демократія, прагматизм і якісне управління», - заявив Гройсман.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: