Гройсман обіцяє, що сьогодні увечері проект бюджету буде в Раді

Гройсман обіцяє, що сьогодні увечері проект бюджету буде в Раді

Гройсман повідомив, що у проекті бюджету визначено пропозиції уряду щодо підвищення заробітної плати освітянам та лікарям

На засіданні у четвер, 15 вересня, уряд внесе до Верховної Ради України проект закону про Державний бюджет на 2017 рік. Про це заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час спілкування із журналістами спільно із Комісаром ЄС з питань європейської політики сусідства та переговорів із розширення Йоганнесом Ганом у рамках робочої поїздки до Вінницької області, повідомляє прес-служба Кабміну.
«Ми сьогодні увечері внесемо в парламент Закон про Державний бюджет на 2017 рік», - заявив Гройсман.
Він зазначив, що у проекті бюджету визначено пропозиції уряду щодо підвищення заробітної плати освітянам та лікарям. Серед інших пріоритетів, зокрема, сфери енергоефективності, аграрного сектору, національна безпека і оборона, продовження децентралізації.
Уряд також закладає у бюджет прогноз економічного зростання на 3%, додав Гройсман.
Разом з тим він зауважив, що не має сумнівів, «що навіть, не читавши ці зміни до бюджету, «політикани» будуть вже його критикувати». «Але їх мета - розвалити країну, а наша мета - створити країну, в якій люди будуть відчувати себе безпечно і заможно. В цьому є відмінність», - зазначив Гройсман.
Прем’єр-міністр наголосив, що з кожним місяцем, з кожним півроком ситуація в країні буде змінюватися у кращий бік.
«Люди будуть це відчувати і будуть розуміти, що ті, хто сьогодні лякає з екранів телебачення або з трибуни парламенту, просто займаються тим, чим звикли займатися останні 20 років - суто публічною брехнею і залякуванням людей», - зауважив він.
Раніше повідомлялося, що Міністерство фінансів схвалило проект державного бюджету на 2017 рік.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: